Tällaista tällä kertaa. Aamulla heti kun heräsin, riensin keittiöön leipomaan! Näitä oli tosi mukava tehdä, ja maku on todella hyvä! Jauhoja voisi laittaa vähemmän...

AINEKSET:

16 kpl

Taikina:

2dl juustoraastetta (käytin emmentalia)

4dl vehnäjauhoja (kannattaa laittaa n. 3dl, minusta nuo oli turhan kovia.)

2tl leivinjauhetta

½tl suolaa

1prk kermaviiliä

½dl öljyä

Täyte:

1½dl juustoraastetta (emmental)

(käytin myös kinkkua muutamaan sarveen. herkullista!

OHJE:

1. Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauho ja suola keskenään.

2.Lisää kermaviili ja öljy.

3. Hämmennä kädellä nopeasti tasaiseksi.

4. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmista n. ½cm paksuinen pyöreä levy.

5. Leikkaa taikinapyörällä levyt kahdeksaan lohkoon.

6. Laitajuustoraasteta täytteeksi jokaisen lohkon leveämpään päähän.

7. Rullaa sarviksi niin, että venyttelet taikinaa mahdollisimman paljon (varo repeämiä).

8. Voitele munalla

9. jos haluat, levitä juustoraastetta pinnalle.

Paista 200asteessa keskitasolla n. 10min, kunnes sarvet saavat ruskeahkon sievän värin!