Tää kyllä laimentaa makean himon! Oon tosi tyytyväinen makuun että ulkoasuun. Pohja oli pehmeä ja kuorrutus hyvä :) Suosittelen suklaafaneille ;)
POHJA:
300g margariinia
2dl sokeria
4 munaa
4½ dl vehnäjauhoja
3rkl kaakaojauhetta (oman maun mukaan)
2tl leivinjauhetta
2dl maitoa
KUORRUTUS:
2dl pähkinasuklaalevitettä
2 maraboun Dubbel Nougat -patukkaa
OHJE:
1. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.
2. Sekoita munat joukkoon
3. Yhdistä kuivat aineet keskenään
4. Lisää kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa taikinaan.
5. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.
6. Paista 200 asteessa keskitasolla n. 15 min.
7. Sivele päälle pähkinäsuklaalevitettä. Jos pohja on vielä lämmin, levite sulaa sen vaikutuksesta.
8. Sulata Dubbel Nougat mikrossa miedolla lämmöllä
9. Laita pähkinäsuklaalla levitetty pohja 200 asteiseen uuniin n. 3 minuutiksi, että kuorrute sulaisi hieman.
10. Valuta nougat pinnalle ja tasoita se pähkinäsuklaalevitteen päälle.
Tässä ois vielä kuva niistä suklaista, mitä käytin. En käyttänyt levitteenä pähkinäsuklaata, vaan Lidlin suklaalevitettä ja maistui todella hyvälle. ;)
Kommentit